Pagini
miercuri, 9 mai 2012
OFERTA HOTEL PALACE 6
S.C.PALACE SA
Rest Palace
MENIU FESTIV 2
GUSTARE FESTIVA
Galantina de curcan cu fistic si mango
40gr
86,50
Terina de foie gras cu decor din fructe de padure
40/20gr
Salata Waldorff in radicchio cu piept de rata afumat
50/20/gr
Bila din crema de branza Ricotta cu alune in jumatate de piersica
30/50
Cosulet cu roast beef si crema gorgonzola,kiwi
1/30/20/20 gr
Minifrigarui din branzeturi frantuzesti cu nuca pe cruton de mar
40/30gr
Trandafir de somon fume pe rondea de lamaie cu ou de prepelita
30/30/1/2gr
Terina de caprioara cu cirese
30gr
Mix de salate,fenicul cu rosii cherry
30/20gr
File din somon si salau impletit sub forma rotunda la cuptor cu
180gr
48,00
ierburi aromate pe pat de
Piure din telina cu varfuri de patrunjel,morcov crocant
100/10/20gr
Legume;Ratatui de dovlecel,ardei gras rosu,anghinare ,arbagic,
100gr
rosie cherry ,busuioc,sotate in unt
Cosulet de lamaie galbena
80gr
Sos lemon&butter cu Martini
30gr
PREPARAT DE BAZA
Piept de rata cu cirese
100/100
58,50
Piure de morcov cu ghimbir
100
Muschiulet de porc in mantie de costita afumata cu cimbrisor
100gr
Cartofi umpluti cu ciuperci si gratinati 2buc
120/30/10
Chifle de casa ;albe,graham, susan
3
3,00
Cos cu fructe de sezon
300gr
6,00
Mini tort Tiramisu
100
8,00
TOTAL MENIU de persoana
210,00
BAUTURI
Whisky ,gin,martini,campari
50ml
14,00
Apa minerala /plata Pela Harghitei 0.75ml
1st
6,50
Vin alb sau rosu Recas la carafa
500ml
10,00
Cafea Lavazza
1buc
4,50
TOTAL MENIU de persoana
35,00
total meniu de persoana
245,00
Cu stima,
Av. Doru Viorel Ursu
PS:
Pe acest menu voi interveni masiv reducandu-l sub 200 ron. Rog sugestii si daca se poate avans si pentru menu pentru a stabili locurile la masa, pe care o propun comuna si nu cu mese separate.
DORU VIOREL URSU
Abonați-vă la:
Postări (Atom)