Pagini

miercuri, 9 mai 2012

OFERTA HOTEL PALACE 6 S.C.PALACE SA Rest Palace MENIU FESTIV 2 GUSTARE FESTIVA Galantina de curcan cu fistic si mango 40gr 86,50 Terina de foie gras cu decor din fructe de padure 40/20gr Salata Waldorff in radicchio cu piept de rata afumat 50/20/gr Bila din crema de branza Ricotta cu alune in jumatate de piersica 30/50 Cosulet cu roast beef si crema gorgonzola,kiwi 1/30/20/20 gr Minifrigarui din branzeturi frantuzesti cu nuca pe cruton de mar 40/30gr Trandafir de somon fume pe rondea de lamaie cu ou de prepelita 30/30/1/2gr Terina de caprioara cu cirese 30gr Mix de salate,fenicul cu rosii cherry 30/20gr File din somon si salau impletit sub forma rotunda la cuptor cu 180gr 48,00 ierburi aromate pe pat de Piure din telina cu varfuri de patrunjel,morcov crocant 100/10/20gr Legume;Ratatui de dovlecel,ardei gras rosu,anghinare ,arbagic, 100gr rosie cherry ,busuioc,sotate in unt Cosulet de lamaie galbena 80gr Sos lemon&butter cu Martini 30gr PREPARAT DE BAZA Piept de rata cu cirese 100/100 58,50 Piure de morcov cu ghimbir 100 Muschiulet de porc in mantie de costita afumata cu cimbrisor 100gr Cartofi umpluti cu ciuperci si gratinati 2buc 120/30/10 Chifle de casa ;albe,graham, susan 3 3,00 Cos cu fructe de sezon 300gr 6,00 Mini tort Tiramisu 100 8,00 TOTAL MENIU de persoana 210,00 BAUTURI Whisky ,gin,martini,campari 50ml 14,00 Apa minerala /plata Pela Harghitei 0.75ml 1st 6,50 Vin alb sau rosu Recas la carafa 500ml 10,00 Cafea Lavazza 1buc 4,50 TOTAL MENIU de persoana 35,00 total meniu de persoana 245,00 Cu stima, Av. Doru Viorel Ursu PS: Pe acest menu voi interveni masiv reducandu-l sub 200 ron. Rog sugestii si daca se poate avans si pentru menu pentru a stabili locurile la masa, pe care o propun comuna si nu cu mese separate. DORU VIOREL URSU