Pagini

marți, 25 iunie 2013

         Un Comentariu de Suflet

Am traversat impreuna...37 ani de la absolvire..sa nu mai spun 41 de cand ne cunoastem, la inceput timid...usor neicrezatori in ceea ce ni se intimpla, care plecati/veniti de prin toate colturile tarii, pentru ca apoi sa se formeze una din cele mai TARI ECHIPE morale si intelectuale pe care le-a avut GENERATIA NOASTRA.
Am plecat cu regretul de a nu-mi fi ramas bun de la voi toti, dar va asigur ca, strict din cauze mai mult decat obiective, sufletul ramanindu-mi alaturi de voi toti care ati ramas si pe 2 iunie.
Mi-asi fi dorit sa-i spun d-nei Jipa..un LA MULTI ANI, lui Cristi, ca m-am bucurat enorm pt. vestea primita chiar cand noi ne distram, la greu.
Asi fi vrut sa-i multumesc unui ”ursulet”..DVU, ca a avut puterea sa ne adune din nou, altui ”urs” VU..pentru faptul ca mai mult a fost..”master chef” decat partenerul lui Carmen.
Nu in ultimul rand lui DD..care tine legatura cu noi prin acest site.
Va doresc la toti care am mai reusit inca o revedere deosebita, o vara frumoasa, concedii relaxante...si de ce nu...poate o ” ziua recoltei” mai spre toamna tarzie.
Va imbratisez pe toti..Raul