Pagini

marți, 24 ianuarie 2017

                                    Dragi  colegi,


          Pentru ca am fost impreuna atunci cand ideile si visele prindeau contur,cand incepeam sa ne construim propriul drum,pentru ca am petrecut impreuna ani minunati de facultate,avem deosebita bucurie sa retraim impreuna clipe minunate.Este un moment unic in viata sa participi la o intalnire de 41 de ani de la absolvirea facultatii,prin urmare te asteptam vineri 26 mai a.c. la Hotelul  Mc Pietroasa,judetul Buzau sa petrecem 2 zile deosebite.

          Cu asentimentul vostru,va propun urmatorul program:

26 mai –cazarea incepand cu ora 12.00
              -cocktail & cina festiva primire, ora 19.00

27 mai  - micul dejun, ora 09.00 – 11.00
               -vizita la Manastirea Ciolanul si Tabara de sculptura        
               Magura,optional, Vulcanii Noroiosi
               - dejun,  ora 14.30
               - cina festiva, ora 20.00

28 mai –ciorba de potroace &masa traditionala romaneasca, ora 10.30



           La cele mai sus aratate,va informez ca programul anuntat va fi insotit de un ambient muzical live si DJ, presarat cu multe surprise dintre cele mai placute (artisti locali si nationali consacrati),foc de tabara,barbeque cu produse traditionale buzoiene si vanat,open bar,tombola cu surprise.

         Participarea la acest eveniment presupune un cost de 500 lei/persoana,cu mentiunea ca in acest pret este inclus absolut tot-cazare,masa-

Cei care intentioneaza sa participe la acest eveniment,trebuie sa confirmea cest lucru pana pe data de 20 februarie a.c. la urmatoarea adresa de e mail: dobrescu.raul@yahoo.com.
Persoanele care vor confirma participarea,vor vira suma de 500 de lei/persoana in contul  RO71 INGB 0000 9999 0199 4438 –COJOCAR ADRIANA(sotia),cu mentiunea “participare intalnire promotie.

Deasemenea,pesoanele care vor veni cu trenul,trebuie sa anunte pentru a organiza transportul lor de la gara la locatie.
Precizez faptul cacei care doresc sa-si mareasca sejurul la Poiana Pinului, anterior si ulterior evenimentului,o pot face in aceleasi conditii de prêt de cazare negociat pentru eveniment,cu anuntarea prealabila.
Pentru alte lamuriri si detalii, va rog sa ma contactati la urmatoarele numere de telefon: 0756416017 ; 0730916364.


Va astept cu drag,

Raul Dobrescu